PC

H1Z1: Auto Royale – borba do poslednjeg automobila

Posted on

H1Z1, igra koja je popularizovala battle royal kao žanr, posle tri godine od prvobitnog pojavljivanja napušta Early Access na Steamu, ali to gotovo da potpuno pada u senku zbog najnovijeg moda igranja, nazvanog Auto Royale.

Auto Royale je isti kao i Battle Royale samo što se igra isključivo sa i u automobilima. U svakom meču se na ogromnoj mapi sa sužavajućim krugom nalazi po 30 timova sa 4 igrača, jedan upravlja vozilom a ostala trojica se trude da eliminišu neprijatelje kako bi ostali poslednji automobil na bojištu. Dostupna su razna vozila, od onih prostih do vojnih vozila, tu su još i rampe za skakanje, mine, korozivni gas i još mnoge otkačene stvari. Auto Royale je trenutno u dostupan u beta fazi.

Sa izlaskom iz Early Accessa ozvaničen je i početak prve sezone sa novim sistemom bodovanja i mnoštvom nagrada za napredovanje kroz kompletiranje raznovrsnih objektiva.

Iz Daybreak Game kompanije poručuju da ne prestaju sa radom već za naredni period planiraju poboljšanja u performansama kao i dolazak Z1 Remastered.

Nadamo se da će izlazak iz Early Accessa i Auto Royale mod povratiti stare i privući nove igrače, pošto je trenutna baza igrača opala za neverovatnih 90%.

H1Z1 je dostupan na Steamu za 20€.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version