PC

Vraća nam se Geralt! Ali ne u Witcher igri?

Posted on

Sa završetkom The Witcher trilogije očekivano je bilo da je i Geralt završio svoje putovanje, ali izgleda da ćemo ga do kraja godine videti u nekoj novoj igri, koja nema nikakve veze sa Witcher serijalom.

Za sada nema zvanične potvrde u kojoj će se to igri “kasapin iz Blavikena” pojaviti, već je predstavnik CD Projekt Red zajednice, Marcin Momot, na svom Twitter profilu objavio tizer.

Ostaje nam samo da spekulišemo o kojoj se igri može raditi. Monster Hunter World i Final Fantasy XV koji prosto vrve od crossovera su neke od potencijalnih igara u kojima bi Geralt mogao naći mesto, ali je Marcin izneo da se radi o igri koja će izaći kasnije tokom godine.

Igra o kojoj svi govore u komentarima pomenutog tvita jeste Soulcalibur VI, pošto su se u prethodnim naslovima našli brojni junaci poput Ezija iz Assassin’s Creed, Dart Vejder i Joda, Link iz Legend of Zelda, Kratos i mnogi drugi. A izdavač Soulcalibura, Bandai Namco je već sarađivao sa CD Projekt Red na izdavanju Witchera za evropsko tržište.

Soulcalibur 6 za sada nema tačan datum izlaska, ali ga očekujemo za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version