PC

Zvanično najavljen The Division 2!

Posted on

UbiSoft je na svom zvaničnom blogu upravo najavio svoj sledeći veliki naslov koji ćemo imati prilike da premijerno vidimo na E3 juna ove godine, i to je ni manje ni više nego The Division 2!

Na njemu će raditi studio koji nam je doneo i prvi deo, Massive Entertainment u saradnji sa Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai i Ubisoft Bucharest.

Massive Entertainment će nastaviti da maksimalno posvećeno podržava prvi The Division, koji je nedavno proslavio drugi rođendan, ali će istovremeno polako početi da fokusira ljudstvo sve više i više ka nastavku.

Iz Massive kažu da su orni da urade i realizuju njihov do sada najambiciozniji projekat i da su veoma posvećeni tome da The Division 2 bude najbolja open world multiplejer igra svih vremena. Igra se radi u savremenoj verziji endžina Snowdrop i trenutno je već u izradi, ali ne znamo još tačan datum izlaska, koji ćemo takođe verovatno saznati na E3.

Kao deo zahvalnice svim igračima koji trenutno igraju Division, dodaje se nova vrsta dostignuća u igru pod imenom “Shields”, i sakupljanjem ovoga igrači će dobiti razne nagrade u dvojci, kada bude izašla.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version