PC

Najavljen The Division 3

Posted on

Ubisoft je praktično bez ikakve pompe otkrio da je The Division 3 u ranoj fazi razvoja.

Izdavač je najavio da je Julian Gerighty, koji trenutno služi kao kreativni direktor na Star Wars Outlaws, takođe imenovan za izvršnog producenta serijala The Division.

Kao deo najave, potvrđeno je da će The Division 3 biti jedan od projekata koje će Gerighty nadgledati, i da će Massive Entertainment voditi razvoj, kao što je to bio slučaj sa prethodne dve igre.

“Kao izvršni producent, Julian Gerighty će nadgledati sve igre i proizvode sa The Division oznakom, uključujući Tom Clancy’s The Division 3, koju vodi Massive Entertainment koji aktivno gradi tim za igru”, kaže izjava Ubisofta.

“To uključuje nadzor nad razvojem, operacijama i kreativnom vizijom zajedno sa razvojnim timovima širom sveta koji trenutno razvijaju mobilnu igru Tom Clancy’s The Division Resurgence, Tom Clancy’s The Division Heartland, i Tom Clancy’s The Division 2.”

Prema Ubisoftu, Gerighty će nastaviti da radi na Star Wars Outlaws dok se igra ne završi.

“Julian ostaje potpuno posvećen tome da Star Wars Outlaws bude uspeh kako za razvojni tim tako i za fanove”, kaže Ubisoft. “Ostaće na projektu do lansiranja kako bi se osiguralo da igra ispunjava predviđenu kreativnu viziju i pruža sjajno iskustvo igračima.”

U izjavi, Gerighty je rekao: “Postoji samo nekoliko igara koje mogu iskreno reći da su me oduševile prvi put kada sam ih video, a Tom Clancy’s The Division je jedna od njih. Odmah sam se navukao, kao i mnogi drugi koji su deo naše posvećene zajednice igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version