PC

Glasine: Uskoro će biti otkriven Spyro remaster

Posted on

I sami vidimo da remastera starih igara, koje svi želimo, ovih dana ima gotovo isto koliko i objava novih igara, a toj grupi će se sada gotovo izvesno priključiti i čuveni Spyro the Dragon.

Glasine o ovome postoje još iz februara, od strane izvora bliskog izdavaču Activision, koji je i naveo da će izdanje biti objavljeno već u martu, a i sam Activision je potvrdio da radi na drugim remasterima.

Sada, isto od izvora bliskog kompaniji, dobijamo informaciju da bi Spyro remaster mogao biti objavljen već danas, 15. marta, u 22 časova po našem vremenu. Podsećamo vas da je to isto vreme kada su iz Activisiona prošlog četvrtka objavili da Crash trilogija dolazi na Switch, PC i Xbox One.

Spyro remaster će biti gotovo isti kao i pomenuti Crash, pošto će se raditi o poboljšanim verijama originalne trilogije(Spyro the Dragon, Ripto’s Rage! i Year of the Dragon) sa novim teksturama, animacijama, HD obradom muzike i asseta. Zbog ovoga je vrlo verovatno da će Spyro sada biti najavljen samo za Playstation 4.

Da li će se glasina ostvariti videćemo za jako kratko vreme, a mi ćemo vas što pre obavestiti o tome.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version