PC

Play!Zine nagradna igra: Poklanjamo vam jedinstveni Destiny 2 predmet!

Posted on

Juče je deset naših najsrećnijih čitalaca dobilo specijalna Ilidanova sečiva na naduvavanje, a već danas nastavljamo da vas nagrađujemo!

Ovoga puta je pred vama zaista jedinstven predmet, koji ne možete dobiti nigde osim unutar kolekcionarskog izdanja Destiny 2. U pitanju je sjajni Obelisk koji unutar sebe ima nekoliko pregrada u kojima možete čuvati stvari, ali na vrhu ima ono najvažnije – specijalnu USB bateriju na solarni pogon. Ako se ikada zadesite u diviljni ili na otvorenom, ovaj uređaj će vam pomoći da napunite telefon ili koristite specijalnu lampu koju ima na vrhu.

A i ono što je najvažnije, izgleda neverovatno autentično i uvrnuto, i pre svega, biće sjajan dodatak vašoj kolekciji na polici gejmerskih stvari.

Kako to izgleda vidite ispod, a da biste učestvovali u nagradnoj igri, dovoljno je samo da popunite anketu na OVOM LINKU, i to je to. Pobednika izvlačimo naredne subote, odnosno 7. aprila. Srećno svima i ne zaboravite da novi Play!Zine izlazi u ponedeljak, kao i uvek – potpuno besplatan za sve nove i stare fanove!

 

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version