PC

Nova BioShock igra je uveliko u razvoju!

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Sada je u toku rad na novoj igri iz ovog fantastičnog serijala, ali ona trenutno nosi status super tajnog projekta sa kodnim imenom “Parkside”. Pošto je reč o tajnom projektu, drugih detalja za sada nema, ali se nadamo da će nam uskoro biti otkriveno šta se to krčka u 2K Gamesu.

Ovu informaciju su otkrili developeri iz studija Hangar 13(koji je u vlasništvu kompanije 2K), zaslužni za Mafia III, u razgovoru za Kotaku gde je akcenat je bio na neuspehu koji je doživeo treći nastavak Mafia igara, kao i posledicama toga.

Veliki deo tima koji je radio na ovoj igri je nažalost izgubio posao, i prešao da radi negde drugde, a jedan deo je prebačen u susedni studio da radi na nenajavljenoj BioShock igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top