PC

Prvi draft za Wasteland 3 će uskoro biti završen

Posted on

inXile Entertainment već duže vremena radi na Wasteland 3, ali od jako uspešne crowdfunding kampanje na Figu nismo dobijali nove detalje, barem ne do danas.

Developeri su u objavi na Figu dali kratak uvid fanovima u to što su radili u prethodnom periodu, ali i putu koji ih očekuje u narednim mesecima.

Developeri već rade na fantastičnom artworku, zvučnom dizajni, kao i samim gejmplej elementima, koji će posedovati opsežan i raznovrsan stil u odnosu na fakcije.

U narednih par nedelja bi trebalo da se igra dovede u takozvano first draft stanje, veoma važan korak u razvoju igre, i uglavnom je vezan za sam dizajn nivoa i to kako će se priča odvijati u igri.

“Do kraja sledećeg meseca bi trebalo da budemo u mogućnosti da započnemo igru kod tutorijala i pratimo kritični put sve do kraja”, izjavio je glavni dizajner igre, Džordž Zits. On je dodao da su određene zone i nivoi ledom okovanog Kolorada, gde će se igra odvijati, već u alfa fazi i poseduju određeni početni dijalog, borbe i misije.

Developeri su nas ohrabrili da nema pomeranja datum izlaska, već i dalje rade na tome da ona bude dostupna svima negde tokom 2019. godine

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version