PC

Knuckle Sandwich – RPG u kome igrate kao prodavac u brzoj hrani

Posted on

Naslov vam možda zvuči čudno, ali upravo o tome se radi u ovoj retro psihodeličnoj igri koja se juče pojavila na Kickstarteru, i koja je za svega jedan dan uspela da prikupi tražena sredstva, tako da će biti zanimljivo pratiti dokle će da dogura i koji će biti “stretch” ciljevi, kojih trenutno još uvek nema jer verujemo da ni sam autor nije očekivao ovako brz uspeh.

Knuckle Sandwich je RPG smešten u savremeno doba, u kome ste u ulozi mladog momka koji je rešio da napusti porodični dom i otisne se u veliki grad, gde će za početak raditi u lancu brze hrane, ali ga usput čeka sijaset neverovatnih avantura. Ova imaginarna metropola se zove Bright City i nalazi se na ostrvu negde na jugu Australije.

Igrač će tokom dva poglavlja igre obići celo ostrvo i upoznati se sa gomilom čudnih ljudi i njihovih još čudnijih problema. Cilj gejmpleja je da fokus bude na istraživanju i otkrivanju raznih zanimljjivosti, i zato su odbačene one dosadne stvari u RPG igrama kao što su grajndovanje i gomilanje predmeta.

Na igri praktično radi samo jedan čovek, po imenu Endru Brofi, i on kaže da je priča igre inspirisana kultnim klasicima sveta filma – Fargo, The Big Sleep i American Psycho.

Nama sve ovo deluje jako zanimljivo i jedva čekamo da vidimo koliko će na kraju biti uspešna kampanja, a u međuvremenu pogledajte trejler, koji vam možda neće puno toga reći, ali svakako verno prenosi psihodeličnost igre. Kickstarter kampanju možete pronaći na ovom linku.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version