PC

Potvrđeno je da CD Projekt Red donosi RPG na E3 sajam

Posted on

Do početka E3 2018 je ostalo još nešto više od mesec dana, tako da dobijamo sve više detalja o igrama koje možemo očekivati, bilo zvanično bilo nezvanično.

Među svim novim informacijama nam stiže potvrda da CD Projekt Red, kreator The Witcher igara, dolazi na E3 i da sa sobom donosi neku RPG igru, čije ime za sada nije otkriveno na sajtu događaja.

Naravno, igra na koju prvo pomislimo je upravo Cyberpunk 2077 o kojoj se toliko mnogo govori od početka godine, tako da će to gotovo definitivno biti ona. Pre svega je Twitter nalog igre postao aktivan nakon 4 godine tišine sa mističnom *beep* porukom, a jedan poljski portal je izneo kako će ovaj futuristički RPG biti igriv na E3 sajmu.

CD Projekt Red je Cyberpunk 2077 najavio još 2012. godine, ali smo zvanične detalje o igri dobijali na kašičicu i još uvek je nam nedostaju bitni detalji o igri, a nedavno je u javnost izašla vest da će Cyberpunk 2077 biti pucačina iz prvog lica(FPS), čime bi se odstupilo od perspektive iz trečeg lica koju ne ova kompanija do sada praktikovala.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version