PC

Predstavljena sva izdanja za Shadow of the Tomb Raider

Posted on

Protekle nedelje smo dobili nove slike iz igre zajedno sa trejlerom koji nas dublje upoznaje sa do sada najmračnijom igrom u osveženom serijalu o Pljačkašu grobova – Shadow of the Tomb Raider – a Square Enix je otišao i korak dalje i otkrio nam je sve edicije, preorder bonus za igru i detalje o sezonskoj propusnici.

Standardna edicija igre košta 60$, a kao bonus za prednaručivanje dobijate 2 dana ranijeg pristupa.

Ograničena Steelbook edicija sa igrom donosi i predivno metalno pakovanje zajedno sa tri kartice, košta 60$.

Digitalno Deluks izdanje za 70$ omogućava kupcima da preuzmu muziku iz igre(soundtrack) i daruje im dodatni outfit i oružje.

Nešto skuplje(90$) je Croft izdanje sa umetničkim karticama, sezonskom propusnicom, po tri dodatna oružja i odeću za Laru i muziku iz igre.

A kao šlag na tortu tu je i Ultimativno izdanje koje košta celih 200$ i sa sobom nosi sav sadržaj iz jeftinije Croft edicije, ali i prave, opipljive predmete, kao što je predivna statua glavne heroine u akciji, otvarač za flaše u obliku pickaxea i baterijsku lampu.

Da ne zaboravimo i sezonsku propusnicu, koja za 30 dolara donosi čak 7 novih avantura, sa novom pričom, objektivima i skilovima. A spomenuto je da će prva anatura u igru doneti mogućnost co-op igranja.

Shadow of the Tomb Raider nam stiže 14. septembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version