PC

Battlerite dobija Battle Royale mod

Posted on

Simpatični Arena​ ​Brawler/MOBA studija Stunlock je po izlasku iz Early Accessa postala u potpunosti besplatna za igranje, što se pokazalo kao izuzetno dobar potez, jer je za svega dve nedelje prikupio dva miliona igrača.

Sada dolazi red da se proba nešto novo, a to je naravno trenutno izuzetno popularni Battle Royale žanr, koji ovog leta stiže i u Battlerite – kao Battlerite Royale.

Battle Royale mod će biti blago izmenjen u odnosu na ostale popularne modove, zato što će mečevi biti ograničeni na 10 minuta, i u svakom meču će učestvovati do 20 igrača, bilo solo ili duo, kao neki od heroja koji postoje u igri, kako bi ostali jedini preživeli i pobedili.

Jedan od čelnika studija je izjavio da su rešili da se upuste u ove vode zato što imaju šansu da igračima pruže osveženi Battle Royale žanr sa “eksploracijom po uzoru na Diablo kombinovanu sa varijacijama karaktera kakvu viđamo u MOBA igrama i uzbuđenje survival naslova”.

Kao što možete videti, Battle Royale naslova ove godine nikad dosta, i pitamo se gde će i kada će stati ovaj voz na koji se svi kače.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version