PC

Focus Home Interactive otkrio koje igre dovodi na E3 2018

Posted on

Francuski izdavač Focus Home Interactive, koji nam je poznat po Farming Simulatoru i The Surge, je potvrdio svoje prisustvo na ovogodišnjem E3 sajmu i usput nam je otkrio koje ćemo igre imati prilike da vidimo.

Izdavač neće imati pompeznu prezentaciju ali u planu ima da iza zatvorenih vrata prikaze i par zanimljivih naslova. Jedan od njih je dugo očekivana Lovecraftian avantura, Call of Cthulhu, za koju nas očekuje prikaz gejmpleja i otkrivanje dodatnih detalja o igri, nadamo se da će to biti datum izlaska. Iza zatvorenih vrata će biti prikazan i GreedFall, akcioni RPG koji nas smešta u alternativni period 17. veka sa elementima fantazije.

Od ostalih igara nas očekuje premijerni prikaz za The Surge 2, za koji nam je obećan još bolji dizajn nivoa i brutalniji borbeni sistem od onog koji smo videli kod originala. Premijeru na E3 2018 će doživeti i Farming Simulator 2019, najnovije izdanje igara o agrikulturi, gde nas očekuje i par iznenađenja.

To nije sve, zato što na očekuje prikaz za najnovije izdanje multiplejer pucačine, Insurgency: Sandstorm, kao i A Plague Tale: Innocence, kao i još par naslova koji neće biti toliko u fokusu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version