PC

J. J. Abrams osnovao studio za pravljenje igara

Čuveni holivudski režiser Džej Džej Ejbrams (J. J. Abrams), najavio je otvaranje specijalnog gejming odeljenja u okviru njegove kompanije Bad Robot.

Ovaj popularni režiser i scenarista naučno-fantastičnih i horor filmova će tako svoj lični i prepoznatljivi pečat doneti i na tržište video-igara, i biće veoma zanimljivo videti šta možemo da očekujemo, pogotovo kada znamo da angažovanje sjajnih talenata i novac ovde uopšte nisu problem.

Da novac neće biti problem govori i činjenica što je potpisano strateško partnerstvo sa kineskim  medijskim gigantom Tencent, koji će dati finansijsku injekciju za Bad Robot Games, a manjinski vlasnik će biti i Warner Bros. Interactive Entertainment.

U kratkoj izjavi povodom otvaranja studija, Abrams je rekao da je “ogroman fan video-igara”, i da je bio ljubomoran na ljude koji su imali sve sjajne alate da kroz video-igre naprave neverovatna iskustva za publiku, i da se nada da će sada i on na najbolji način da se pokaže u svetu igara, i da veruje da su sva sklopljena partnerstva najbolji početak za to.

Ostaje nam da vidimo šta će ovaj studio najaviti, odnosno na kakvim će igrama prvo krenuti da radi, a mi se nadamo nekom dobrom hororu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top