PC

Afterparty – žurka u paklu

Od autora sjajne narativne avanture Oxenfree, studija Night School, konačno nam stiže najava novog projekta pod nazivom Afterparty.

Pomenuta grafička novela-avantura Oxenfree, je izašla pre skoro dve i po godine, januara 2016, tako da smo na novi naslov ovog studija čekali solidno dugo. Već na prvi pogled jasno je da Afterparty prati isti vizuelni i narativni stil kao i Oxenfree. Ovoga puta smo u ulozi dvoje prijatelja, Milo and Lole, koji su poginuli, ni ne znajući, i tako završili u paklu koji izgleda dosta drugačije od onoga što biste očekivali, pomalo komično i sa đavolima koji baš i nisu previše strašni. U oko 7 i po minuta vidimo sam početak igre, i upoznajemo se sa našim glavnim karakterima kao i sa samim okruženjem pakla.

Vizuelni dizajn igre je fenomenalan i na svakom koraku se vide sitni komični detalji koji na “šaljiv” način prikazuju patnje nesrećnika koji su završili u paklu, ali i samu društvenu hijerarhiju đavola, koji su prikazani kao svakodnevne osobe sa specifičnim poslovima u “firmi” zvanoj pakao.

I sama premisa igre je komična, kako bi se vratili na Zemlju, moramo da pobedimo samog Satanu i pijančenju, a čini nam se da je Lola bila partimanijak u stvarnom životu, tako da verujemo da joj to neće teško pasti. Nama se Oxenfree jako svideo, tako da jedva čekamo da zaigramo i ovu igru. Ipak, za to ćemo se načekati, jer je planirani datum izlaska negde tokom 2019. godine.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top