PC

Just Cause 4 – Destrukcija je podignuta na viši nivo zahvaljujući ekstremnim vremenskim uslovima

Posted on

Riko Rodrigez se vraća na velika vrata i to sa znatno luđim vratolomija u fikcionalnoj državi Solis, koja je znatno veća nego lokacije sa kojima smo se susretali u prethodnim igrama, a koje su i same bile poprilično velike.

Nova lokacija nosi i veliku raznovrsnost sadržaja za otkrivanje, kao i za destrukciju, koja je podignuta na viši nivo zahvaljujući extreme weather sistemu. Ovaj sistem u igru donosi nasumično stvorena tornada koja imaju jako veliku razornu moć, tako da mogu sravniti celo okruženje sa zemljom, obarati avione i još mnogo toga. Pored tornada nas očekuju i peščane oluje i mećave.

Developeri iz Avalanche Studios su značajno izmenili vozila i kako će njima igrači upravljati, a istovremeno su proširili i vrste vozila kojima ćemo moći da upravljamo.

Ako ste u prethodnim delovima serijala imali problema sa grapple hook, u četvorci vam ona neće biti toliki problem zato što su i nju developeri izmenili tako da bude lakša za upotrebu.

Sa druge strane, neprijatelji su u igri postali znatno napredniji i svaka vrsta vojnika nosi jedinstvene sposobnosti sa različitim pristupom što znači da će igrači stalno biti pod pritiskom i moraće da menjaju taktiku tokom sukobljavanja.

Just Cause 4 stiže 4. decembra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version