PC

Pogledajte 10 minuta gejmpleja iz Resident Evil 2 rimejka

Posted on

Na radost i oduševljenje mnogih, tokom velikog Sonijevog predstavljanja na E3 sajmu smo imali prilike da vidimo dugo očekivani trejler za Resident Evil 2 remaster koji izgleda fenomenalno.

Međutim, to nije jedini put da je igra prikazana tokom ovog sajma u Los Anđelesu, već sada imamo prilike da vidimo čak deset minuta uvodnog gejmpleja iz igre. Video prikazuje Leona na svom prvom danu u policijskoj stanici Rakun Sitija kako pokušava da pronađe izlaz i eventualne preživele pri susretu sa zombijima.

Iz Capcoma su izneli da ovo nije puki remaster, već su mnoge stvari u igri promenjene, kao neka mesta susreta sa zombijima i dodavanje novih prostorija, kako bi se i stari fanovi serijala iznenadili i prestravili tokom igranja, a kao što smo ranije spomenuli, gejmplej je blago izmenjen sa implementacijom over the shoulder kamere.

Osim Leona, i Kler će dobiti svoju kampanju u igri, a postoje šanse da se pojave i neki drugi igrivi karakteri. Video prikazuje igru u punom sjaju, sa još detaljnijim prikazom zombija koji će zranuti mnoge, za šta je zadužen isti endžin koji pokreće Resident Evil 7.

Resident Evil 2 stiže 25. januara 2019. godine za PC, PS4 i Xbox One uređaje.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version