PC

Ratovi klonova će stizati tokom cele godine u Star Wars: Battlefront 2

Posted on

Na E3 Electronic Arts prezentaciji, objavljeno je da ćemo u Battlefront 2 dobiti sadržaj iz ratova klonova, što su brojni fanovi dočekali sa oduševljenjem, bilo oni koji zasita vole prednastavke, bilo oni koji su pre svega fanovi silnih memova koje su Star Wars filmovi iz “druge” trilogije izrodili.

Na E3 je rečeno da će sadržaj stići u “narednim mesecima”, ali se nije tačno preciziralo kada. Sada je EA objavio plan kako će sadržaj stizati u narednim mesecima, i ispostavlja se da to neće zapravo biti jedan paket, već sadržaj koji će “razbijen” stizati tokom čitave godine.

Nažalost, kao što možete videti ispod, to znači da će nam Anakin Skywalker i Count Dooku stiži tek na zimu, zajedno sam mapom Geonosis (gde su i počeli ratovi klonova), dok nam Grievous i Obi-Wan stižu na jesen.

Ipak, iako najzanimljiviji sadržaj stiže tek u poznom delu godine, najveća “količina” noviteta u svakom smislu nam ipak dolazi već ovog leta, jer kao što vidite na mapi ispod, jul i avgust su krcati novinama i poboljšanjima.

Da li igrate  Battlefront 2, i kako ste zadovoljni onim što su uradili za igru proteklih meseci?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version