Nintendo Switch

Crash trilogija najbrže prodavana igra na Switchu u ovoj godini

Posted on

Da je legendarni Crash Bandicoot univerzalno popularan kod široke gejming publike, to smo svi znali, ali da će ove godine uzeti najveću slavu i na “domaćem” terenu Marija, to baš i nismo očekivali.

Originalna Crash trilogija za PlayStation 1 iz 90-ih je krajem juna u rimejk izdanju stigla i do PC, Xbox One i Switch korisnika, koji sada svi uživaju u ovoj fenomenalnoj igri.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy izgleda posebno dobro leže korisnicima Switcha, jer zaista deluje kao idealni naslov za igranje na ovoj konzoli, pa otuda i informacija da je za svega par dana uspeo da obori rekord kao igra sa najbržom prodajom na Switchu do sada u 2018. godini, prodajući se u više primeraka nego bilo koja druga igra na Switchu do sada, za manje od nedelju dana.

Igra je to kvalitetom svakako zaslužila, ali to ujedno bi trebalo malo i da zabrine vlasnike Ninteda, jer ovoj konzoli ove godine opasno manjka “domaćih” velikih igara, za razliku od prošle kada su izašli praktično svi ključni Switch aduti iz Nintendove kuhinje.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version