PC

Sea of Thieves obeležava godišnjicu Banjo-Kazooie

Posted on

Pre tačno dve decenije je Nintendo 64 konzola postala bogatija za simpatični duo medveda i ptice u platformeru Banjo-Kazooie.

Kreator ovog serijala, studio Rare, se sada okrenuo igrama druge vrste ali nije zaboravio igru koja ga je definisala pa tako sada imamo prilike da u igri Sea of Thieves obeležimo 20. godišnjicu prve Banjo-Kazooie igre.

Igrači će moći da za simboličnih 1998 zlatnika kupe figuru medveda sa štitom na kojem se nalazi ptica i iako izgleda potpuno drugačija fanovi će znati o čemu se radi. Figura će moći da se kupi samo tokom jula meseca i posle će biti uklonjena iz igre.

U objavi o obeležavanju godišnjice Rare je izneo i da je banovan veliki broj igrača zbog varanja a u planu je i nastavljane iste prakse bez tolerancije za varanje.

Banjo-Kazooie je ostavio veliki trag na igračku zajednicu i iako nije bio dostupan na velikom broju platformi ima ogromnu bazu fanova, a nama ostaje samo da se prisetimo ove fantastične igre i da se nadamo da će Rare doneti nove avanture ovog medvedića.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version