PC

Stiže nam još sadržaja u sjajni Moonlighter, predstavljena “mapa puta”

Posted on

U poslednje vreme sve češće viđamo “road map” kao način da autori predstave plan dolaska sadržaja nakon prvobitnog izlaska neke igre.

Tako nam danas stiže i mapa puta za sjani “zeldoliki” RPG  Moonlighter, u kome igramo u ulozi onog prodavca iz RPG igara, koji nas stalno snadbeva sjajnim epskim predmetima, pa sada pratimo avanture jednog takvog, gde vidimo kako on dolazi do svih tih vrednih predmeta i oružja iz legendi.

Plan daljih dodataka nam pokazuje šta nas očekuje tokom čitave 2008. godine i možemo reći da izgleda veoma uzbudljivo, a što je najbolje od svega – i potpuno besplatno. Vidmo preko 50 novih soba, što znači bezbrojne nove mogućnosti da generisanje tamnica, nove predmete, nove tipove predmeta, New Game+ mod, Custom game i još mnogo, mnogo toga.

Naš kolega Milan, koji je uradio recenziju igre za Play!Zine, je bio oduševljen igrom, tako da verujemo da će ga ove vesti obradovati, pogotovo što iz studija Digital Sun najavljuju da neće stati na 2018. i da će nov sadržaj stiazi i sledeće godine.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version