PC

Stiže potpuno nova zona WH40K Inquisitor—Martyr

Posted on

Fanovi WH40k sveta znaju da je poslednjih godina licenca za ovaj svet deljena “šakom i kapom” na sve strane, jer se Workshop otvorio po ovom pitanju, što je sa jedne strane dobro, ali sa druge nam je donelo i dosta razočarenja.

WH40K Inquisitor—Martyr je negde na pola puta, ali više naginje ka kvalitetu, i definitivno je u pitanju naslov koji morate overiti ako ste fan 40k sveta, jer igra zaista verno i autentično prenosi tu atmosferu.

Studio Neocore nam sad donosi dodatni sadržaj za igru, potpuno besplatno za sve vlasnike! U pitanju je novi događaj u igri koji nosi naziv Warzone, i otvara se nakon što pređete igru, odnosno glavnu priču igre i imate Power Rating od 1110.

U pitanju je “endgame” sadržaj od pet nivoa u Lacaon sistemu, koji je pre svega neka vrsta izazova za iskusne igrače, ali propraćena i narativom, kako bi stvarima dala malo smisla. Inkvizitori Caligari sektora se bore protiv beskrajnih talasa neprijatelja, kako bi sprečili širenje Haosa.

Za sve detalje o ovom modu, o tome šta da očekujemo i kakve nam nagrade donosi, možete pročitati na zvaničnoj stranici, prateći ovaj link.

 

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version