PC

Stižu nam Panzer Corps 2!

Posted on

Za ljubitelje taktičkih poteznih strategija smeštenih u Drugi svetski rat, sam pomen klasika Panzer General budi osećaj prijatne nostalgije.

Ovaj skoro 25 godina stari kultni klasik je dobio svog duhovnog naslednika 2011. godine u vidu odličnog Panzer Corps, a danas vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da se radi na nastavku – Panzer Corps 2!

U prvom od mnogih dnevnika developera, članovi tima nas vode kroz neke osnove koje će se nalaziti u dvojci. Jedna od nazabavnijih novina je Overrun, specijalna osobina tenkova koja će im omogućiti da pređu preko polja sa oslabljenim protivničkim jedinicama, pregaze ih i unište. Tu su i Encirclements, odnosno mogućnost da okružite protivničke jedinice i tako ih odsečete od izvora zaliha.

Od ostalih novina koje saznajemo u ovom blogu tu je mogućnost da podelite jedinicu na dve jednake, što daje dodatnu taktičku dubinu, zatim to da Herojske jedinice dobijaju svoje specijalne osobine a vraća se i zarobljivanje protivničkih jedinica, prilikom kojih preuzimamo njihove resurse zarad pravljenja naših jedinica.

Detaljnije o svemu ovome možete pročitati u pomenutom prvom dnevniku developera, prateći ovaj link.

 

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version