PC

Treća epizoda priče u The Long Dark stiže ovog decembra

Posted on

Sjajna istraživačka avantura The Long Dark, u polarnim uslovima zime, je nakon tri duge godine u EA fazi konačno izašla prošlog leta u celosti, i sa sobom je pored klasičnog “survival” moda donela i veoma zanimljivu priču, koja će izlaziti postepeno u pet epizoda.

Do sada su izašle dve epizode, a ove nedelje smo dobili potvrdu i kada ćemo moći da zaigramo treću. To će biti, kako i dolikuje, ove zime, odnosno decembra meseca. Zajedno sa dolaskom treće epizode, u kojoj pratimo dešavanja iz ugla Dr. Astrid Greenwooda, otkrićemo i nove preživele i istražiti potpuno novi region, te saznati i elemente priče iz dešavanja pre i nakon prve dve epizode, dodatno produbljujući veoma intrigantnu postavku.

Dolazi i dodatna obrada prethodne dve epizode, kako bi igračima ponudili kvalitetnije iskustvo, pre svega u vidu boljeg korisničkog interfejsa za dijaloge, nove introe i druge slične stvari. Autori preporučuju da se nakon ovih silnih promena prve dve epizode odigraju još jednom pre nego što krenemo na treću, što ćemo svakako uraditi.

 

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version