PC

Stigao novi besplatni sadržaj za Frostpunk

Posted on

Postapokaliptično menadžerisanje grada po surovim polarnim prostranstvima zvano Frostpunk je jedna od najboljih “city builder” igara koje smo imali prilike da igramo poslednjih godina, i sa svakim novim apdejtom igra nastavlja da bude sve bolja i zabavnija.

Play!Zine Frostpunk recenziju možete pročitati ovde.

U junu je stigao prvi veliki patch koji nam je doneo Survivar mod, a sada nam stiže patch 1.1.2 pod imenom “People and Automatons”, koji nam pre svega donosi veći uzbor u kastomizaciji našeg naselja. Sada svakom od naših ljudi i atuomatona možemo da damo lično ime, tu su i nove letelice, a ono što nam se najviše sviđa, sada imamo veću raznovrsnost u izgledu građevina iste klase, tako da naselja nekako izgledaju prirodnije jer zgrade nisu samo c/p već imaju sitne detalje i oblike koji ih razlikuju, a opet je jasno da su istog tipa.

Zajedno sa apdejtom stigla je i nova “mapa puta” za 2018. godinu, koja nam pokazuje koja sva nova dodatna, i što je jako bitno – besplatna poboljšanja možemo da očekujemo tokom ove godine za igru, a najvše nas intrigira novi scenario: The Builders.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version