PC

Predstavljena nova Path of Exile ekspanzija – Delve!

Ljubitelji hack and slash igara odavno su u ovoj deceniji našli svoju pravu ljubav u Path of Exile, nakon što su se mnogi razočarali u Diablo III.

Nezvanični naslednik Diablo serijala tako je postao jedna od najpopularnijih aRPG igara ove decenije, a momci i devojke iz Grinding Gear Games rade jako i neumorno kako bi igru redovno obogaćivali i činili još zabavnijom i zanimljivijiom za igranje.

Najnoviji sadržaj za igru nam je najavljen danas, to je ekspanzija koja se jednostavno zove “Delve”, ili ti “Porinuće”. Nova ekspanzija nas vodi u besokančne dubine rudnika Azurite Mine, u potrazi bogatstvima i tajnama ove drevne lokacije. Pored čitavog novog regiona,  Delve donosi gomilu novih predmeta, protivnika, skill gemova, balans izmena i poboljšanja u vizuelnoj prezentaciji igre.

Nov sadržaj izgleda odlično, a sve detalje o novoj ekspanziji možete pročitati na zvaničnoj stranici, prateći ovaj link.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top