PC

Warframe dobio novu mini igru – Frame Fighter

Posted on

Warframe donosi savršeno iskustvo napucavanja u alternativnom svemiru sa mnoštvom sadržaja, i još više na putu, ali još više volimo one male stvari koje nas dodatno privlače, i to su mini igre.

Tako najnoviji apdejt u Warframe donosi veoma zanimljivu mini igru koja predstavlja tabačinu u Mortal Kombat stilu, gde se ratnici, inače naoružani do zuba, obračunavaju golim rukama.

Mini igra je napravljena od strane fana, zajednici poznatog kao LocoCrazy, i ona izgleda kao da dolazi pravo iz arkada, što je fantastično za nas nostalgičare. U startu su dostupni Excalibur, Volt i Mag, a ostali se mogu otključavati sa daljom progresijom.

Ovo nije jedina nova mini igra, već je tu i Happy Zephyr, side scroller u kojem moramo izbegavati zamke i neprijatelje do pobede.

Apdejt je doneo i nove Dojo dekoracije, pa sada u baze možemo udahnuti novi, šareniji, život, a tu su i novi delovi Amp oružja, koja daju odličnu prednost, pogotovu Phahd Scaffold koji lansira diskove sa sposobnošću odbijanja od u drugom smeru nakon što pogodi metu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version