PC

Šta CoD: Modern Warfare 2 traži među najprodavanijim igrama u avgustu?

Posted on

Avgustovska lista najprodavanijih video igara za teritoriju SAD-a je predstavljena i na prvom mestu se nalazi Madden NFL 19, što i nije preterano iznenađujuće, ali se u top 10 najprodavanijih našla i igra koja se pojavila pre gotovo deceniju.

U pitanju je Call of Duty: Modern Warfare 2 koji je na 8. mesto najprodavanijih igara u avgustu na svim platformama došao zahvaljujući odličnoj backward-compatibility politici, koja je omogućila da ova Xbox 360 igre bude igriva i na novijoj generaciji.

To je bio i više nego dobar povod za mnoge gejmere da vrate vreme unazad, pravo u svoja detinjstva i ponovo dožive uzbuđenje koje je nekad postojalo. Ono što ovaj plasman na 8. mesto najprodavanijih igara za sve platforme čini još boljim je to da se igra za Xbox One pojavila svega par dana pre kraja avgusta, ali je to bilo i više nego dovoljno vremena da fanovi kupuju igru tako da ona sa 321. mesta u julu skoči u top 10.

Teritorija Sjedinjenih Država jeste mesto na kojem su najpopularnije Xbox konzole, ali nas je ovo nateralo da dobro razmislimo šta će se desiti kada Activision(eventualno) izda remaster izdanje za sve postojeće platforme.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version