PC

Procureli snimci iz još nenajavljene Harry Potter RPG igre

Posted on

Na izvesnom Youtube kanalu “RastaPasta” je danas potpuno iznenadno procureo snimak za novu igru u svetu Harija Potera, koja će po svemu sudeći biti singlplejer RPG sa otvorenim svetom.

U snimku, koji je zapravo snimak kamere koji na ekranu snima trejler igre, vidimo najpre scene u Hogvortsu, gde učenici uče raznorazne magije i vidimo “stablo veština” u tradicionalnom RPG stilu, a kadrovi zatim polako prelaze na otvotreni svet, tamice i raznorazna čudovišta protiv kojih se bijemo sa našim vernim štapićem.

U igri nećemo igrati kao Hari, već kao “novi đak” koji je tek stigao, pa će tako verovatno teći i naš proces razvoja karaktera u igri, gde se pominje osam klasa čarobnjaka. Ali smo ipak posebni, zato što imamo jedinstvenu veštinu kojom uspevamo da “ulovimo” neke drevne moći i nađemo njihov izvor. Ono što je najviše zanimljivo, kako tvrdi autor snimka, igra je smeštena u 19. vek, dakle daleko, daleko pre dešavanja sa Harijem Poterom.

Sa našim dolaskom, čudne stvari krenu da se dešavaju u Zabranjenoj Šumi, pa ćemo zajedno sa profesorom Elezar Figom morati da otkrijemo o čemu se to radi i sprečimo katastrofu, i usput ćemo posetiti i poznate i do sada nikada viđene lokacije u Hari Poter svetu, otkrivati i usavršavati nove magije, spravljati razne napitke i učiti biljke, sticati prijateljstva i neprijateljlstva, i sve ono ostalo što smo i navikli da Hari radi u serijalu, samo sada kao drugi dečak.

Osim ovi detalja iz opisa klipa, za sada su sve ostalo samo spekulacije, ali snimak, moramo priznati, izgleda veoma realno i stvarno.

DODATAK: Video je u međuvremenu ukljonjen zato što je Warner Bros pozvao na autorska prava, što samo još više potvrđuje da je ovaj procureli snimak istinit i da nas uskoro očekuje Harry Potter rpg.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version