PlayStation 4

Da li će ovako izgledati Playstation 5 kontroler?

Posted on

Od početka ove godine nekako stalno čujemo neku glasinu vezanu za sledeću generaciju konzola, pa smo tako na E3 sajmu od Xbox čuli da se radi na uređaju zvanom Scarlett, a Sony je tek nedavno stidljivo potvrdio da i on sprema next-gen konzolu.

Oko Xbox-a nema mnogo informacija, ali se zato za PS5 dosta toga može čuti, a najnoviji podatak u pitanju je vezan za sam kontroler.

Naime, na Resetera forumu se pojavila diskusija gde forumaši misle da su otkrili kako će Dualshock 5 kontroler izgledati. Oni su to otkrili u VR naslovu za PSVR uređaj, Astro Bot Rescue Mission, gdee se u jednom momentu prikazuje virtuelni kontroler koji izgleda dosta futuristički i poseduje dopadljivi dizajn.

Možda je ovde u pitanju bila samo mašta developera iz igre, a možda se radi o jednoj vrsti tizera, tako da ovo uzmite sa rezervom. U svakom slučaju, Soni će novu generaciju kontrolera otkriti tek po objavi konzole, a mi se nadamo da će se ovo ostvariti, pošto je dizajn odličan, pogotovu kada se uzme u obzir osvetljenje.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version