PC

Još malo i vraća se Spyro, tu je i trejler pred lansiranje!

Posted on

Legendarni mali zmajčić Spyro je obeležio platformisanje na PlayStation 1 konzoli, naravno uz drugara torbara Crasha, koji je takođe dobio osveženo izdanje.

Zato nas i ne čudi veliko uzbuđenje koje vlada među fanovima povodom rimejka ove čuvene trilogije u vidu Spyro Reignited izdanja, koje nam nakon manjeg odlaganja konačno stiže ove jeseni, preciznije 13. novembra.

Kako nam je ovaj datum “iza ćoška”, dobili smo i trejler pred lansiranje, koji nam u nešto manje od dva minuta pokazuje kako su talentovanti developeri oživili iznova svet igre i preneli ga u moderno Unreal Engine ruho, pri tome zadržavajući sav šarm i autentičnu atmosferu originalnih igara.

Spyro Reignited trilogija sadrži sve tri originalne igre u modernom izdanju, tu su Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! i Spyro: Year of the Dragon, a mi ne možemo da se odlučimo koju ćemo pre zaigrati kad stigne trilogija, mada mislimo da je “po redu” verovatno najbolja opcija.

Sypro će najpre izađi za PS4 i Xbox One, ali verujemo da će biti slučaj kao i sa Crashom, koji je nakon godinu dana stigao i na PC. A u međuvremenu, uživajte u trejleru:

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version