PC

Otkrivene sve Ultimate sposobnosti koje postoje u Anthem

Posted on

Polako dobijamo sve više i više detalja za nadolazeću MMO pucačinu studija Bioware, pa je tako ovoga puta na red došlo otkrivanje Ultimate moći koje poseduje svaki od Javelina, odnosno specijalnih odela.

Svako od tih odela koje igrači moraju koristiti kako bi lakše preživeli u neprijateljskom okruženju se razlikuje po određenim karakteristikama, a specijalne sposobnosti su jedna od njih.

Prvo od Javelin oklopa je Colossus, koji igra ulogu tenka, i on kao ultimate ima top koji svojim projektilom nanosi ogromnu štetu na željenu poziciju. Zatim sledu agilni Ranger, sa čijom aktivacijom sposobnosti dobijate baraž raketa automatski usmerenih ka većem broju neprijatelja.

Od ostalih, Storm odelo koristi elementarne moći za nanošenje ogromne štete neprijateljima, dok Interceptor sa Assassin’s Blades ultimejtom nanosi štetu tokom vremena.

Ono što je zajedničko za svaku ultimate sposobnost je da je potrebno dopuniti je pre upotrebe, pomoću eliminacije neprijatelja i sakupljanja predmeta.

Anthem nam stiže 22. februara naredne godine za PC, PS4 i Xbox One, a do tada očekujte još detalja o postapokaliptičnom svetu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version