PC

Ogorčeni Diablo fan napravio “zvanični” Diablo 4 sajt koji vas vodi na Path of Exile

Težak vikend je iza nas kada su u pitanju fanovi Dibalo serijala, ali i zaposleni u Blizzardu, koji prolaze kroz katastrofalnu PR situaciju nakon fijaska sa objavom igre Dibalo Immortal.

Sinematik za igru u ovom trenutko ima pola miliona “palčeva dole”, čitav gejming internet bruji od negativnih komentara na račun igre i Blizzarda. Svi pričaju o tome kako je Blizzard prestao da bude ono zbog čega ga svi vole, kako više nisu u dodiru sa gejmerima i svojom publikom, kako su se prodali… Mi se potpuno slažemo u jednom, a to je da je ova najava pokazala da Blizzard zaista nema dodira sa onime što čini njegovu bazu fanova, jer da imaju, nikada ne bi prezentovali mobilnu Diablo igru kao “glavnu” stvar na glavnom stejdžu BlizzCona, tokom ceremonije otvaranja, nego bi to bila neka sporedna stvar koja se čak ni ne najavljuje na BlizzConu.

Među besnim fanovima, posebno nas je oduševio jedan koji je zakupio PlayDiablo4.com domen, i kao što možete videti kada kliknete na njega – on vodi diretkno na Path of Exile sajt. Sjajan i veoma originalan način da se iskaže protest, pogotovo što “PlayImeIgre” jeste format koji Blizzard uglavnom koristi za sajtove svojih igara poslednjih godina, tako da deluje poprilično “legit”, a zapravo vodi na Path of Exile.

I ne sumnjamo da je sav ovaj fijasko samo dodatno pomogao studio Grinding Gear Games da se cementira među fanovima kao “pravi” Diablo, i predstavlja dodatnu besplatnu reklamu za igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top