PC

Battlefield V je prva publikovana igra koja primenjuje ray tracing tehnologiju

Posted on

Proteklih par meseci, od kada je najavljena nova serija grafičkih iz Nvidia postrojenja, naslušali smo se i nagledali raznoraznih priča i primera o tome kako će RTX da revolucionira gejming, i vizuelnu prezentaciju u igrama dovede na do sada najrealističniji prikaz u istoriji video-igara.

Nvidia je bila pomalo i previše agresivna sa forsiranjem RTX marketinga, pa je ovo ubrzo postalo i meme, gde su po internetu ljudi pravili razne slike i gifove na temu “sa” i “bez” uključenog RTX.

Bilo kako bilo, dosta nam je primera, jer nam je došla i prva  igra za “široke mase” koja će koristiti ray tracing – Battlefield V! Svako ko ima neku od RTX grafičkih (GeForce RTX 2070, 2080 and 2080 Ti), može u grafičkim opcijama igre da aktivira ovu novu tehnologiju i da uživa u istoj, samo naravno o “trošku” performansi, jer čak i najveće zveri od komjutera jedu resurse kako bi se ovaj poslednji krik tehnologije pokrenuo kako treba.

Ukoliko ste među tim srećnicima koji mogu da uživaju u stabilnom frejmrejtu uz ovu tehnologiju, šta da vam kažemo – javite nam utiske!

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version