PC

World War 3 u novom apdejtu dobio novu mapu i Deathmatch mod igranja

Posted on

Studio The Farm 51 nastavlja sa podrškom svoje pucačine koju je pre par meseci doveo na Steam Early Access, pa tako najnoviji apdejt za World War 3 donosi Team Deathmatch mod igranja i novu mapu.

Mod igranja je svima dobro poznat, dva jednaka tima se nadmeću u brzinskom okršaju za što veći broj ubistava, a mapa je napravljena da parira ovom modu i nosi naziv Warshaw Shopping Mall, po uzoru na lokaciju iz stvarnog života.

Uz to, apdejt je doneo i nova vozila i oružje, ali i brojne ispravke koje su preko potrebne ovom naslovu u beta fazi. The Farm 51 je ovom prilikom predstavio i buduća ažuriranja igre, koja će stići u narednim mesecima.

Tokom zimskog perioda možemo očekivati nove mape, kozmetičke dodatke, drugačije modove igranja, proširenja arsenala, i naravno još gomilu toga, o čemu možete više pročitati prateći ovaj link.

World War 3 je dobra pucačina sa balistikom dosta sličnom Battlefield igrama i akcentom na realizam, što su pozitivne strane koje je vaš autor opisao u ranim utiscima(možete ih pročitati u novembarskom broju časopisa Play!Zine). Ono što igri manjka jeste optimizacija i stabilnost, pa je tako dosta igrača razočaralo upravo to što igru ne mogu zaigrati bez nailaženja na neke probleme

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version