PlayStation 3

Playstation Plus – besplatne igre za decembar 2018. godine

Posted on

Ne znamo za vas, ali je nama ova godina proletela, bilo je tu mnoštvo zanimljivih hitova, događaja, ali i besplatnih igara za pretplatnike PS Plus i Xbox Live Gold servisa.

Pretplatnici su imali prilike da u prethodnim mesecima vide izuzetno bogatu ponudu igara za sve konzole, a isti standard će se održati i u decembru.

Prvi po redu su oni koji koriste Playstation Plus servis i oni će imati prilike da se dobro naplaše i provozaju kada je u pitanju decembarska ponuda besplatnih igara.

Playstation 4:

Za igrače sa konzolom trenutne generacije je pripremljena SOMA, fantastična horor avantura studija Frictional Games, koji nam je doneo Amesia. Druga igra se baš skoro pojavila(juna ove godine) i to je trkačina Onrush. Ovde nije bitno stići prvi do cilja već je najbitnije slupati što više vozila i izvoditi vratolomije kako bi sakupili vredne poene.

Playstation 3 i PS Vita:

Za PS3 igrače je pripremljena pucačina Steredenn: Classic i vizuelna anime novela SteinsGate, dok oni sa prenosivom vitom dobijaju šarenoliki platformer Iconoclasts i Papers,Please, igru u kojoj igrate kao graničar koji odlučuje ko sme ući u državu a ko ne.

 

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version