PC

Povodom Diablo godišnjice, The Darkening of Tristram se vraća u Diablo III

Posted on

Diablo, legendarni akcioni RPG koji je definisao žanr hack and slash igara, svoju premijeru je doživeo 31. decembra 1996. godine.

Tim povodom, Blizzard poslednjih nekoliko godina igračima u ovo vreme daje mogućnost da odigraju specijalni The Darkening of Tristram nivo, pa će tako biti i sada.

U pitanju je “retro” nivo unutar Diablo 3, koji je prošao kroz pikselizovani filter kako bi stvorio utisak starinske 2D bitmap grafike, iako je u osnovi to isti Dibalo. Ukoliko ste već ranije igrali ovaj nivo, znate sa čime možete da se susretnete, tu je par zanimljivih novih lokacija i boss bori, a svakako je najzanimljivija borba sa originalnim Bučerom iz prvog dela, od kog nas je hvatala jeza kada smo bili klinci 90-ih.

Nivo je dostupan do 31. januara i donosi i neke nagrade, poput malog Butcher ljubimca unutar D3, i još po koji specijalni predmet.

Nama ostaje samo da se nadamo da će 2019. godina konačno biti “godina Diabla” i da će ti silni neobjavljeni Diablo projekti koje je Blizzard potvrdio biti nešto verno originalnoj igri i onome zbog čega su ljudi i zavoleli Diablo.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version