PC

Deep Rock Galactic postaje još bolji u ovoj godini

Posted on

Steam Early Access je mesto na kojem će se od velikog broja igara pojaviti nekolicina njih čiji će developeri posvećeno pratiti svoje ciljeve i doneti igračima upravo ono što su i obećali.

Najbolji primer za to je definitivno studio Ghost Ship koji već godinu dana razvija igru u kojoj se nalazimo u ulozi patuljaka koji rudare vredne minerale, Deep Rock Galactic.

Od inicijalnog teksta koji je napisao vaš autor, pa do sada, ovaj naslov je dobio gomilu poboljšanja i to mahom onih koji su i tražili. Tu spadaju novi biomi i neprijatelji, sistemi nadogradnje i dublja progresija. To ipak nije sve, jer će Deep Rock Galactic postati još bolji ove godine, što saznajemo zahvaljujući roadmap-u koji su pružili developeri.

Prvi apdejt u 2019. dolazi narednog meseca i sa sobom donosi pre svega novi sistem težine pri prikupljanju resursa, nova čudovišta, skinove za oružja zajedno sa mogućnošću njihove nadogradnje, dok nešto kasnije dolaze i pokloni za godišnjicu postojanja igre.

Naredni meseci će takođe biti bogati novostima, i dok developeri nemaju konkretni plan kada će šta izaći, oni najavljuju dnevne avanture, nove modove igranja, misije, boss okršaje, misije i još dosta toga.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version