PLAY! Zine

PLAY! ZINE 123 – FEBRUAR 2019

Februarski 123. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti na ovom linku u PDF formatu.

Nova godina, dobri-stari Play!Zine. Generalno smo veoma zadovoljni kako smo počeli godinu, izuzetno bogat broj sa velikim brojem recenzija (preko 20!),  i nadamo se da je ovo znak da će ova godina biti još bolja za nas i da ćemo nastaviti da rastemo zajedno sa vama, našim čitaocima bez kojih nema ni nas.

Tokom januara smo seli i da popričamo sa starim prijateljom redakcije, Urošem „Krukom“, koji je u međuvremenu otvorio i studio, te sada radi na svojoj igri prvencu, o kojoj možete saznati više u zaista informativnom razgovoru koji je Uroš dao za ovaj broj časopisa.

Januar je i tradicionalno „mračan“ mesec, sa verovatno najkraćim danima u godini, pa smo se prisetili i par starih horor avantura s početka ove decenije, koje su na nas još tada ostavili veliki utisak, i u njima možete čitati u reinstalaciji.

Godina je, što se industrije tiče, svakako otvorena burno, Epic opasno i agresivno pokušava da osvoji tržište, Sony više ni ne krije da radi na petici, Machinama se ugasila, a AMD i Nvidia se tradicionalno podbadaju.

Sve u svemu, veoma dugačak januar se jedva nekako završio, a februar? Nit kraćeg meseca nit više hitova. Elem, ne volimo da davimo previše sa ovim uvodnim tekstom, već je duži nego što volimo, tako da – uživajte u čitanju!

Februarski 123. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti na ovom linku u PDF formatu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top