PC

Stigao je Apex Legends, Battle Royale smešten u Titanfall univerzumu

Posted on

Kao što se tokom vikenda i šuškalo, Electronic Arts i Respawn Entertainment su predstavili svoju novu Battle Royale igru smeštenu u Titanfall univerzumu – Apex Legends.

Nije baš da smo očekivali da novi Titanfall naslov bude u Battle Royale stilu, ali nas iskreno i ne čudi. Ipak, gejmplej u ovoj igri je prilično zanimljiv i dosta brz u odnosu na druge igre iz žanra, a poseduje i neke dosta zanimljive elemente.

Nažalost, ono što ovde fali jesu titani i ta velika mobilnost sa sve trčanjem po zidovima, a developeri to opravdavaju kao mudru odluku jer je tako igra dosta taktičnija, a igrači mogu lakše da uče na svojim greškama.

U svakom meču na velikoj mapi se smešta do 60 igrača, raspodeljenih u grupe od po troje, a na raspolaganju su im klase koje nose različite sposobnosti. Napucavanje je sasvim solidno za ovakav naslov i ima povezanosti sa čuvenim Titanfall 2.

Apex Legends je potpuno besplatan za igranje i možete ga preuzeti za PC, PS4 i Xbox One, a za to će vam trebati do 20GB prostora na disku.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version