PC

Apex Legends sakupio 10 miliona igrača za svega tri dana

Posted on

Izgleda da je drugačiji pristup u promovisanju novog naslova, koji uključuje angažovanje velikog broja popularnih strimera da igraju datu igru i lansiranje bez ikakve najave, dao odlične rezultate studiju Respawn Entertainment, čiji Apex Legends sa svakim danom postaje sve popularniji.

Ovaj besplatni Battle Royale naslov je u prvih osam sati sakupio milion igrača, a nakon prvih 24h od pojavljivanja i 2.5 miliona, a sada, nakon cela tri dana, saznajemo da se ta cifra popela na čak 10 miliona ljudi koji su napravili nalog da probaju igru.

O popularnosti dodatno govori i to da Apex Legends u jednom trenutku igralo preko milion igrača istovremeno, što je stvarno impresivno za igru za koju do pre nedelju dana nismo ni znali da postoji.

Apex Legends dominira i na Twitchu, gde sa velikim brojem gledalaca i dalje čvrsto drži prvo mesto, po čemu su preteknuti mnogi drugi, stariji naslovi, pa čak i Fortnite. Ostaje samo da pratimo kako će se dalje razvijati igra, a trenutno je ona u odličnom stanju, kao i dokle će trajati njena ogromna popularnost.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version