PC

Sajberpank avantura Technobabylon dobija nastavak

Posted on

Ljubiteljima point and click avantura ne moramo ni da predstavljamo studio Wadjet Eye, koji u proteklih 10 godina stoji iza nekih od najboljih retro avantura u ovom žanru, bilo kao developer ili kao izdavač.

Jedna od njih je i igra Technobabylon, iz 2015. godine, koja se bavi distopijskim sajberpank svetom u kome se mnogo toga dešava onlajn, a malo toga u stvarnom svetu oko nas.

Igra je bila pun pogodak u svakom pogledu, pa nas zbog toga raduje što nam sada stiže nastavak, zvanično najavljen od autora igre, koji se zove Technobabylon: Birthright. Ono što je zanimljivo je to što će, za razliku od praktično svih Wadjet Eye igara, ovo biti ni manje ni više nego puna 3D igra, a ne retro 2D pikselizovana avantura.

Dejv Žilber je ovo podelio na svom tviteru i rekao da je “vodeća snaga ove igre u likovima, i da se zato raduju što će sada u 3D svetu moći još više da ih približe igračima”. Iskreno, poprilično neočekivano od strane ovog studija, tako da smo veoma zainteresovani da vidimo kako će na kraju sve to da ispadne i što se tiče atmosfere/izgleda igre, kao i što se tiče samog gejmpleja.

U tvitu ispod možete videti i prve slike iz ove igre, pa i sami da stvorite utisak da li vam se sviđa novi pravac ili ne.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version