PC

Bethesda predstavila plan razvoja za Fallout 76 u narednih godinu dana

Posted on

Mislimo da u tekućoj deceniji nije postojala AAA igra koja je imala gori start od Fallout 76. Prošlo je tačno 100 dana od izlaska igre i gotovo da nije bilo dana, a da nije iskočila barem neka loša/smešna vest, video ili thread na Redditu vezan za ovu igru.

Brojne greške, pehovi, bagovi i loše odluke su pratile ovu igru od bete do danas, bilo unutar igre, bilo čak i “van” igre, kao što su situacije sa najlonskim rancem ili Rumom koji su lažno reklamirani.

Ipak, Bethesda ne planira da digne ruke od igre, i sinoć su predstavili svoj plan i program za 2019. godinu kada je u pitanju Fallout 76. I blogu gde predstavljaju ovaj plan, Bethesda priznaje da su imali puno grešaka i otvoreno kaže da će ih sasvim sigurno imati i ubuduće, ali da će se truditi da ih sve rešava u najkraćem mogućem roku, jer i dalje žele da od ove igre naprave odlično igračko iskustvo.

Plan za godinu se sastoji od tri velika apdejta podeljena u sezone: proleće, leto i jesen. Svaki sadrži set novih kvestova, novi mod igranja i generalno gomilu novih mogućnosti i drugih stvari kategorisanih pod “features”.

Prvi dolazi već narednog meseca. Počev od 12. marta, nov sadržaj će biti plasiran tokom nekoliko nedelja. Zove se “Wild Appalachia”, a šta sve dolazi sa njim, možete videti na grafiku ispod, a ukoliko želite više detalja, posetite pomenuti zvanični blog.

Važno je napomenuti i da je svaki od ovih sezonskih dodataka potpuno besplatan, odnsono da će svi igrači moći da uživaju u ovom sezonskom sadržaju podjedanko, neće biti “pay walla”.

Šta mislite, hoće li sav ovaj novi sadržaj tokom 2019. godine pomoći igri da stane makar malo na noge?

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version