PlayStation 4

Da li to ove godine stiže CoD: Modern Warfare 2 Remastered?

Posted on

Call of Duty: Modern Warfare 2 je igra koja je stekla ogromnu popularnost zahvaljujući odličnom gejmpleju, priči i multiplejeru izrađenom od strane Infinity Warda, ali i po čuvenoj sceni na aerodromu u kojoj igrači preuzimaju ulogu negativca.

Modern Warfare 2 je stekao posebno mesto u srcu svakog Call of Duty fana, i poslednjih godina kada je ovaj serijal otišao znatno drugačijim putem, mnogi traže remaster.

Izgleda da će se godine molbi konačno ostvariti, jer se ovaj naslov pojavio na sajtu PEGI organizacije za klasifikaciju sadržaja. Igra je navedena pod nazivom CoD: Modern Warfare 2 Remastered i dobila je rejting od strane ovog tela da nije za mlađe od 18 godina, što je zbog ranije navedene scene.

Rejting trenutno postoji samo za Playstation 4 konzolu, što i ne čudi mnogo imajući u vidu saradnju između kompanije Activision i Sony zahvaljujući kojoj su PS igrači dobijali sadržaj u CoD igrama pre ostalih platformi.

Tako možemo očekivati ovu igru da se ove godine pojavi prvo za PS4 konzolu, pa tek kasnije za ostale, ali naravno prvo čekamo zvaničnu potvrdu izdavača.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version