PC

Predstavljen No Man’s Sky Beyond, najnovije i najambicioznije poglavlje igre

Posted on

Ako je neka igra u novijoj istoriji uspela da se iskupi i povrati poverenje igrača i šire gejming javnosti, onda je to bez sumnje No Man’s Sky.

Od naslova koji je tokom 2015. i 2016. podigao ogromni hajp i interesovanje zbog svojih ambicioznih obećanja, do njenog izlaska i ogromnog razočarenja koje je pratilo igru, pa sve do prošle godine i pojave NEXT apdejta, koji je igri doneo ogroman broj dodataka, što nekada obećanih što potpuno novih.

Sve to je dovelo do toga da se ogroman broj igrača vrati igri i zapravo konačno uživa u njoj, i može se reći da se studio Hello Games potpuno iskupio pred igračima.

Ali tu ne planiraju da stanu i danas je najavljen No Man’s Sky Beyond, veliki besplatni apdejt za sve igrače,  koji dolazi na leto ove godine. On će zapravo biti miks tri planirana proširenja igre, koja su trebala da dolaze odvojeno tokom godine, ali su developeri zaključili da žele sve u jednom paketu da ih daju igračima, kako bi imali ogroman uticaj na iskustvo.

Jedna od prvih najavljenih komponenti ovog dodatka je No Man’s Sky Online, koji, kako kažu, uključuje “radikalno novo socijalno i multiplejer iskustvo” koje će ohrabriti igrače širom univerzuma, gde god da se nalaze, da igraju zajedno i da se konektuju međusobno.

Na kraju, naglašavaju da je Beyond njihov do sada najambiciozniji dodatak igri i da rade jako puno na njemu i da će nastaviti tako da podržavaju igru u narednim godinama, te da su jako zahvalni fanovima koji nisu digli ruke od njih i omogućili im da sada budu tu gde jesu sa igrom.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version