PC

Play!Zine prolećna nagradna igra i anketa!

Stiglo je proleće, lepi dani su konačno tu i nadamo se da uživate u njima.

Play!Zine je tu da vam malo dodatno popravi raspoloženje sa par nagrada da vam podelimo kao što smo delili i tokom čitave zime.

Ovoga puta vam treba vaša pomoć u našem “prolećnom čišćenju” časopisa, odnosno sređivanju stvari oko toga da vidimo kako da se dalje unapredimo i kao portal i kao magazin.

Stoga, da biste učestovali u ovoj nagradnoj igri, potrebno nam je da popunite anketu ispod. Svako ko popuni anketu automatski učestvuje u nagradnoj igri.

Glavna nagrada je set periferija Redragon Redragon Wave Impact , a pored njega, tu su i utešne nagrade u vidu sledećih igara:

Dead Island Definitive Edition

Hard Reset Redux

Grand Theft Auto IV

Max Payne 3

Saints Row: IV Game of the Century

Srećno svima i hvala vam što nas čitate!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top