PC

U izradi je nova igra o rvačima koja nije WWE

Kada se radi o igrama koje se bave rvanjem kao sportom, konkurencije nema, jedinu serijal koji je iz godine u godinu donosio takvo iskustvo je WWE, koji ovih godina i nije nešto preterano oduševljavao fanove.

Sada je u izradi nova igra koja će se baviti rvačima i na njoj radi isti studio koji razvija i WWE, japanski Yuke’s.

Producent iz ovog studija, Hiromi Furuta, je kreirao specijalnu diviziju unutar studija koja će biti zadužena na kreiranju nove rvačke igre i navodi da glavni razlog za takav potez leži upravo u nedostatku konkurencije, kao i to da ih na neki način izdavač(2K Games) sputava da isprobaju nove stvari.

Studio će naravno nastaviti sa radom na WWE 2K igrama, ali istovremeno žele da donesu nešto novo i da eksperimentišu. Radi se o veoma ranoj fazi razvoja i još uvek nije odlučeno da li će igra biti bazirana na realizmu, ili će imati i neke drugačije elemente, po uzoru na razne anime projekte.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top