PC

Drama sa Epic Mega rasprodajom, Bloodlines 2 i Oxygen Not Included povučeni iz prodaje, Hades iznenada skuplji

Sinić je počela velika Epic Mega rasprodaja na Epic prodavnici, sa nekim zaista  dobrim popustima, ali izgleda da ne prolazi baš sve kako treba i bez drame.

Dugo očekivani Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, koji se prodaje i na Steamu i na Epic Store, je povučen potpuno iz prodaje sa Epica za vreme trajanja ove rasprodaje (do 13. juna), jer je u pojedinim regionima cena bila previše jeftina i sve to nije iskomunicirano kako treba sa Paradoxom, koji je izdavač.

Isto se desilo i sa igrom Oxygen Not Included, koja je povučena sa Epic prodavnice za vreme rasprodaje.

Ipak, potez koji je verovatno najviše naljutio kupce, je to što je studio Supergiant Games, tvorci popularnih indi igara Bastion i Transistor, povećao cenu igre na 25 dolara na dan početka rasprodaje, umesto 20 dolara, koliko je bila do tada. Kasnije su se javili i izvinili, te su vratili cenu na 20 dolara (10 sa popustom).

Neki korisnici prijavljuju i da su im nalozi obeleženi kao “Prevarantski” zbog toga što “kupuju previše igara” i ovo se može desiti čak ako kupite i svega pet igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top