PC

Predstavljen Path of Exile: Legion

Akcioni RPG hit Path of Exile i posle skoro šest godina od izlaska i dalje ima veoma veliku i posvećenu zajednicu igrača, koja u ovom naslovu vidi “pravog” naslednika Dibalo 2.

Ni ekipa iz studija Grinding Gear Games nije sedela skrštenih ruku, već je svih ovih godina vredno i aktivno radila kako bi poboljšala igru i stalno donosila novi i uzbudljiv sadržaj.

Tako nam je danas predstavljen Path of Exile: Legion, koji donosi neke novine, ali i pre svega veliki broj balans i dizajn izmena, pogotovo kada je u pitanju borba prsa u prsa, nešto na šta su se igrači najviše žalili da izgleda poprilično neprirodno.

Čitava “melee” borba je doživela redizajn i rebalans. Pre svega, dodate su mnoge bitne stvar kao što su prirodnije animacije, “prekidanje” animacije, realnija odstojanja između efekata i mete, mogućnost da određene stvari udare više protivnika koji su unutar dometa…

Ovo je naravno samo deo ekspanzije, i detaljnije se o svemu možete upoznati na zvaničnoj stranici, prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top