PC

THQ Nordic trenutno ima preko 80 igara u razvoju

Posted on

THQ Nordic je kompanija o kojoj u poslednje vreme slušamo pre svega o tome kako je kupila neki novi studio ili da je pod svoje okrilje dovela neku novu franšizu.

Sa svakom kupovinom je polako rastao broj naslova koje THQ Nordic ima u razvoju, pa je tako sada brojka dostigla čak 80 naslova, od kojih je trenutno veliki broj nenajavljen.

To su naslovi iz različitih franšiza, kako postojećih tako i novih, na kojima radi više studija(oko 16). Od nekih igara na kojima se verovatno radi su Dead Island 2, novi Kingdoms of Amalur, novi Expedition, Carmageddon, kao i mnogi drugi, a bitno je napomenuti da se radi i na remasterima mnogih starih igara.

THQ Nordic je nedavno postigao i dogovor sa studijom koji stoji iza Metro serijala, 4A Games, za rad na novom AAA naslovu, ali o tome trenutno nema detalja.

80 igara je stvarno zapanjujuća brojka, ali nadamo se da to nije tek onako kako bi se obradovala javnost, već se stvarno radi o tako velikom broju igara koje će sa sobom doneti određeni kvalitet, a da pritom ne ugroze finansijsku stabilnost kompanije.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version